Vigtigt
Vidensportal.deic.dk vedligeholdes ikke længere og domænet lukker ned 1. september 2021. Opdateret indhold kan findes på deic.dk.

 

Bliv pilotprojekt på ABACUS2.0, SDU

Bliv et DeiC pilotprojekt på ABACUS2.0 og modtag regnetid og teknisk support.

Bliv et DeiC National eScience Pilot Projekt

DeiC Nationale eScience Center på Syddansk Universitet tilbyder support til at få nye HPC-brugere i gang. Forskere på danske universiteter kan ansøge om at et projekt bliver et DeiC National Pilot Projekt på DeiC National HPC Center, SDU.

Et nationalt eScience-projekt vil få gratis teknisk support og regnetimer.

Projektet bliver udnævnt til  HPC-frontrunner inden for dets respektive forskningsfelt, og de involverede forskere forpligter sig til at dele deres erfaringer med HPC og værktøjer i relevante fora.

DeiC Nationale eScience Center, SDU, sigter på at nå nye områder inden for det stadigt voksende HPC-område og er åbent for alle videnskabelige retninger og discipliner.

Alle indsendte projekter vil modtage en vurdering af deres relevans inden for HPC-området og dermed deres potentiale for at blive en HPC-frontrunner pilot projekt på DeiC eScience Center. Det sker blandt andet ud fra en vurdering af, om pilotprojektet udgør en ny type anvendelse af HPC, og om det kan føre til flere forskningsprojekter med HPC.

For spørgsmål, kontakt:

 

Hvordan man ansøger

Indsendelse af interessetilkendegivelser kan ske via flg. webformular, hvor du skal de beskrive projektet, hvilke programmer og data du forventer at bruge, teamet bag det og hvilke HPC-resourcer du estimerer at anvende.

 

Læs mere